Tanfolyamaink és azok áraink:

Junior Scuba Diver (ifjúsági búvár): ezt a tanfolyamot 10-15 éves olyan fiataloknak szervezzük, akik érdeklődnek a búvárkodás iránt és szeretnének vizsgázott búvárok lenni, feltétel: úszni tudás, egészségügyi alkalmasság. A tanfolyam anyaga megegyezik a felnőtt Scuba Diver) búvárok anyagával: 55.000Ft + 15.000Ft (nemzetközi kártya díja)

 

Scuba Diver (kezdő): 65.000Ft + 60 euró (nemzetközi kártya díja)

Ez a tanfolyam alapszintű bizonyítványt nyújtó készülékes búvár tanfolyam. Ez az izgalmas program egy legalább 20 órás részletes és átfogó elméleti tananyagot tartalmaz a búvárkodás fizikai, élettani és orvosi vonatkozásairól, a környezeti és merülési biztonságról.
A tantermi program kiegészítéséül egy legalább 5 órás medencében (uszodában) tartott képzés és 5 nyíltvízi merülés szükséges, melyek során kiemelten szerepel a fizikai alkalmasság, a merülésekkel kapcsolatos veszélyek, a személyes korlátok megismerése és az a magatartás, amelyik a biztonságos merüléshez szükséges. A tanfolyamot végzettek alkalmasak az alapvető nyíltvízi búvártevékenységek önálló végzésére. Erről bizonyítványt és kártyát kapnak, melyet az egész búvárvilág elismer. A tanfolyam teljes időtartama kb. 30 óra.

Jelentkezés feltételei: E.ü. alkalmasság, úszni tudás, betöltött 15. életév.

 

Advanced Diver (haladó): 60.000Ft + 60 euró (nemzetközi kártya díja)

A haladó búvár tanfolyam programja középszintű folytatólagos kiképző tanfolyam azoknak a búvároknak, akik elvégezték a NAUI Scuba Diver búvár programját vagy ezzel egyenértékű képzésben részesültek. A nyíltvízi Haladó Búvár tanfolyamot végzettek képesek a merülések részletes tervét elkészíteni, és víz alatti feladatokat elvégezni (pl. a víz alatti tájolás, kutatás és felhozatal, éjszakai merülés, egyszerűbb mentési feladatok, ügyességi feladatok).

Kinek javasoljuk a NAUI Haladó Búvár programot? Azoknak a búvároknak, akik folytatólagos képzésükre törekednek, hogy fejlesszék jártasságukat, és új tevékenységeket tanuljanak.

Jelentkezés feltételei: Legalább 15. életév, alapfokú búvárvizsga.

 

Master Diver: 105.000Ft + 60 euró (nemzetközi kártya díja)

A NAUI Mester búvár program felsőszintű bizonyítványt nyújtó tanfolyam, a minél nagyobb lehetőségekre törekvő búvárok számára, akik a biztonságos búvárkodásban való jártasságukat csakúgy, mint az abban lelhető élvezeteket fokozni szeretnék. Ez a 32 órás intenzív program mélységi gyakorlatokat, levegő felhasználást, merülési program tervezését, életmentést és szükséghelyzeti tennivalókat tartalmaz. Az elméleti oktatásban nagy hangsúlyt kap a korszerű búvárkomputerek megismerése és a hozzájuk tartozó programok tanulmányozása. Legalább 8 nyíltvízi merülés szükséges, beleértve olyan tárgyköröket, mint tájolás víz alatt, éjszakai merülés, könnyű mentés, mélységi és szimulált dekompressziós merülés, kutatás és felhozatal. A tanfolyam során a későbbi oktatói tanfolyam teljes elméleti anyaga elhangzik.

Kinek javasolt a NAUI Mester Könnyűbúvár-tanfolyam? Azoknak a búvároknak, akik a víz alatti tevékenységek körében magasabb szintű képzésre törekednek, akik mélyreható tájékoztatást szeretnének egy új területről vagy környezetről és azok, akik a NAUI vezető testületében szeretnék pályájukat folytatni.

Jelentkezés feltételei: 15. életév, nemzetközi haladó búvárvizsga, 20 merült óra.

 

Rescue Diver: 65000Ft + 60 euró (nemzetközi kártya díja)

A NAUI Mentőbúvár program megismertet a vízi mentés minden lehetőségével. Aki ezt a tanfolyamot elvégzi, birtokába kerül annak a speciális tudásnak, ami egy bajba került búvár víz alól való biztonságos felhozatalához kell. Meg fogja ismerni a felszíni mentések technikáját (pl. ájult búvár felszínen tartását, mentést csónakba, hajóba, szárazföldre és az újraélesztést). A tanfolyam anyaga tartalmazza a legjobb önmentő gyakorlatokat az előforduló majdnem minden vészhelyzet esetére. Foglalkozik a dekompressziós betegségek fajtáival, tüneteivel, felismerésével és kezelési lehetőségeivel.

Kinek ajánlott a NAUI Mentőbúvár tanfolyam? Mindenkinek, aki a biztonságos búvárkodást a saját céljának tekinti. A megszerzett tudás nyugalmat ad a merülések során, hiszen az esetleges vészhelyzetek megoldása nem okoz gondot.

Jelentkezés feltételei: 15. életév, nemzetközi búvárvizsga, elsősegély + újraélesztő tanfolyam.

 

Divemaster (mesterbúvár): 210.000Ft + 260 euró (nemzetközi kártya díja) speciális program alapján történik a felkészítésük.

vissza
kapcsolat e-mail

Legfrissebb hírek

© 2010, Kossuth SE